torstai 21. lokakuuta 2021

Koulutus on eri asia kuin kouluttautuminen ja järjenvalon loistaminen erilaisilla stalinisteilla kannnontakaa ampujilla keskuudessamme, jotka jaksavat replay = toistella valheiksi tiedettyjä asioita mm Lapin sotatoimista ja vaieten siitä että kyseessä oli puhdas Ryssän sota


Koulutus on eri asia kuin kouluttautuminen ja järjenvalon loistaminen erilaisilla stalinisteilla kannnontakaa ampujilla keskuudessamme, jotka jaksavat toistella komuvalheiksi tiedettyjä asioita mm Lapin sotatoimista ja vaieten siitä että kyseessä oli puhdas Ryssän sota

Ohessa palautetta myös tämän blogin kautta tyyppiesimerkki stalinistiloiselle joka nimettömänä kommentoi oheisessa artikkelissa:

Kaltaisesi ryssykkä ei ilmeisesti ymmärrä syy- ja seuraussuhteita, taidat olla Lapin kommareita kuten moni tunnettu europarlamentaarikkokin väykkä tapaan.

Miehitetty Karjalakin alettiin rakentamaan uusiksi, vaan hukkaan meni kun USA, Englanti etc olivat Ryssää tukemassa imperialismissaan. 2-standardien saastaa ko maat.
Lapissa lienee tälläkin hetkellä maan parhaat tiet. Toista se on Tampereella missä monttuja milloin missäkin.
Toki raha ei auta, jos on potan kokoinen aukko ajattelussa kuten kaltaisillasi kannontakaa itkuvirsiä laulavilla stalinisteilla.

Seppo Lehto Historioitsija Suuremman valkoisemman Suomen asialla. Olkaa muutkin?
Ajan Suunta pt

Seppo Lehto pyllistää Leninille Tallinnassa 8.9.2013 Näin tehkää tekin, on aika stalinistien nuolla suursuomalaista persettä?

----------------------------------
Ylen valheellisen edesmenneen ohjelman "Näin naapurissa" sijaan: Keskustelua naapuriudesta, missä käytetään asioista tosinimiä ja tosiasioita reino paasilinnan juontamien kommarivalheiden sijaan
----------------------------------