perjantai 9. maaliskuuta 2012

Tamperelainen lapsiasiamies Seppo Lehto ehdottaa lapsettomien lisäverotusta: Lapsettomille ja lapsettomille perheille jotka lapsettomia 26 ikävuoden jälkeen ehdotan 10% lisäveroa valtionverotuksessa ja kunnallisverotuksessa. Näin voimme kohdentaa verotustaakkaa oikeudenmukaisesti

Tamperelainen lapsiasiamies Seppo Lehto ehdottaa lapsettomien lisäverotusta 

Lapsettomille ja lapsettomille perheille jotka lapsettomia 26 ikävuoden jälkeen ehdotan 10% lisäveroa valtionverotuksessa ja kunnallisverotuksessa. Näin voimme kohdentaa verotustaakkaa oikeudenmukaisestiOikeudenmukaisuus toteutuisi nyt paremmin kun nämä erilaiset itsekkäästi ajattelevat yksineläjät joutuisivat kaksi kertaa miettimään tupakki - ja viinaostoksiaan, ulkomaanmatkojaan jne.


Nämä lapsettomat ovat monasti vaatimassa autottomuutta, sekä kaupunkien tiivisrakentamista tarkoittaessaan tosiasiassa omien itsekkäiden näkökantojensa korostamista. Kärjekkäimmillään nämä vaatimukset kiteytyvät keinotekoisena ja farisealaisena vääränlaisena vihreytenä missä suomalainen lapsiperhe on vihollinen ja jonka liikkuminen on rikos.

Ahdasrakentamisesta eroon ja ihan oikeasti leveämpiä katuja ja ihan oikeita puutarhakaupunkeja enintään 2 kerroksisina puurakenteisina taloina, joissa jokaisessa pläntissä pitää olla paikka vaihtoehtoisille kasvinviljelytavoille nykyisen n. 2 neliön nurmikkopätkän sijaan. Joka talon edessä pitää olla sen verran parkkitilaa että sopii kylään tulla niin ettei parkkipirkot pääse Pohjanmaalta tulevia vieraita rokottamaan.

Kaljoittelumahdollisuuksien sijaan talojen takapihoille mahdollisuus kunnon puutarhoihin kukin valintansa mukaan: Kirsikkapuita, omenapuita, perunamaa jne.

Samoin ahtailla rivitalo- ja kerrostaloalueilla, kaupunkitonteilla ja kaduilla on myös kiellettävä tupakanpoltto, sekä sanktioitava tupakinpoltto ko alueilla bussikatoksia myöden vähintään 25 pvs edestä. Alkaisi näin puhdas ilma täyttämään keuhkomme. Iso paradoksi on tähän asti ollut nämä autottomuutta vaativat sätkä huulessa roikkuvat erilaiset vihreää aatetta raiskanneet spurgut.

Eläköön suomalainen ja oikea ekologinen puutarhakaupunkiajattelu ahdasrakentamisen ja lapsivihamielisyyden sijaan. Näin voimme myös rajoittaa punavihervihaa missä kohderyhmänä monasti suomalaisuus ja lapsiperheet. Kaupunkien keinotekoinen parkkikylärakentaminen ajaa vain asutusta pois kaupunkeista ja asioimaan automarketeissa. Kaupungeissa pitää olla mahdollista liikkua nykyistä sujuvammin myös autoilla markettimatkailun sijaan. Kun on leveät kadut niin on tilaa pyöräilyllekin. Se onnistuu meitä huomattavasti isommissakin populaatioissa.


4 lapsen isä, kohta isoisä


Aito suursuomalainen ekofasisti, luontotutkija ja puutarhakaupukiajattelua vaativa

Seppo Lehto Tampere

--------------------
Aiheeseen tulleita kommentteja toiselta nettifoorumilta:


9.3.2012 08:13 Tuula Hölttä
Olavi L :"4 lapsen isä, kohta isoisä

Aito suursuomalainen ekofasisti, luontotutkija ja puutarhakaupukiajattelua vaativa

Olavi Lehto Tampere"

Onnea tulevalle isovanhemmuudelle! Ja höpsis, et sinä mikään eko- tai muukaan fasisti ole.

Olen samaa mieltä siitä, että jos täällä nyt aletaan ylimääräisiä solidaarisuusveroja perimään, niin solidaarisuuden kohteena on oltava nuoret lapsiperheet ja lapset.

PS. Vieläkö se Lahden katuperformanssissa mukana ollut lasten leikkiapina on tallessa? :)

vastaailmoita asiaton viestipoistalinkki tähän kommenttiin
Suosittele 9.3.2012 08:22 Olavi Lehto
Kiitos Tuula ;) - Vladimir apina on tallessa kaulakylttinsä kanssa

Valmistaudun matkaan. Jatkokommentteja voin vahvistaa jatkossa vasta illasta .. joten kommentoikaa muutkin mutta vahvistukset tulee hämäläisittän

Päivänjatkoa

Seppo Olavi

muokkaavastaapoistalinkki tähän kommenttiin
Suosittele 9.3.2012 08:34 Heikki Aalto
Lapsien hankinta on jo tällä hetkellä erittäin kannattavaa Suomessa. Lapsenteko tuntuu olevan liiankin helppoa huonossa taloudellisessa tilanteessa oleville ihmisille, koska valtio antaa lapselle välinearvoa lapsilisien muodossa.

vastaailmoita asiaton viestipoistalinkki tähän kommenttiin
❤ 1 Suosittelen! 9.3.2012 21:00 Olavi Lehto
Kaukana totuudesta väitteesi. 1990-luvun alussa luovuttiin perveverotuksesta ja lapsiperheiden verotaakkaa kasvatettiin.

Lapsilisät ;) kun katsot Kelan taulukosta kun ilmeisesti ei niitä tilillesi tule niin eivät ole mikään tulo vaan enintään peittävät tuttelien ja vaippojen hankintaa. Ei ko. maksuista ole edes harrastemaksuihin puhumattakaan terveydenhuoltomaksuista mitä joutuu vakuutuksineen hankkimaan, sillä yleinen terveydenhoito on todella vajavaista.

Olavi Lehto

muokkaavastaapoistalinkki tähän kommenttiin
Suosittele 9.3.2012 08:46 Jyri Terttu
Ilmeisesti tässä blogissa esiintyi huumoria?

vastaailmoita asiaton viestipoistalinkki tähän kommenttiin
Suosittele 9.3.2012 09:07 Alpi Virtanen
Ethän sä nyt vaan ole tosissasi. Ajtuskulku on aivan väärä. Ei valtio voi pakottaa ketään perheen perustamiseen. Ei ole oikein rangaista henkilöä tai pariskuntaa siitä, että naapurit päättävät tehdä sinappi koneen. Kaikkien pitää antaa elää elämäänsä niin kuin haluavat toisten vastaavaa oikeutta lopukkaamatta. VAltion roolia ihmisten yksityiselämiin pitäisi pikemminkin kaventaa minimiin, jotta aito valintojen vapaus ja samalla vastuu toteutuisivat.

vastaailmoita asiaton viestipoistalinkki tähän kommenttiin
❤ 1 Suosittelen! 9.3.2012 20:58 Olavi Lehto
Yhteisön jäsenenä on eräänlainen ns persekärpänen jollei osallistu yhteisen pesäkeon rakentamiseen vaan leikkii ns. sirkkaa kedolla viulua soitellen.

Sehän ei ole mikään rankaistus jos osallistuu yhteisönsä turvaverkon rakentamiseen kuten oikein siltä osin kun ei muuten osallistu?

Näin on perusteltu asevelvollisuutta, pakkoruotsia, rajattoman maahanmuuton rahoittamista jne. Joten ne jotka sitä lisärahoitusta tarvitsevat erilaisine vaatimuksineen lapsettomian mm autoton keskusta niin maksakoon korkoineen vaatimuksensa. ;)

Seppo Olavi Lehto

muokkaavastaapoistalinkki tähän kommenttiin
Suosittele 9.3.2012 10:33 Alexius Manfelt
Oletko ihan tosissasi tuosta lisäverosta. Ajattele kuitenkin, että lapsillesi on maksettu lapsilisät, he ovat olleet päiväkodissa, peruskoulussa, saaneet ilmaisen opetuksen, ilmaiset ateriat ja tarvikkeet. Jos he ovat opiskelleet sen jälkeen, niin heille on annettu ilmainen opetus, opintotuki, asumistuki, ateriatuki ja korkotuki sen päälle. Aina ovat saaneet pienin kustannuksin hyvää hoitoa tarveykskeskuksessa tai keskussairaalassa. Ehkä he ovat hankkineet asunno ensiasunnon tuella? Sinä olet perheellisenä saanut sosiaalisesti tuetun asunnon, tai asuntolainan?

Kuka sen kaiken on maksananut? Pääsääntöisesti juuri ne, jotka eivät saa mitään noita etuuksia, yksineläjät, jotka humputtavat, juovat viina, ajavat autoilla ja tupakoivat, kaikessa enemmän kuin paljon veroa. Olen itse mahsanut kansakoulun jäkeiset opintoni, ulkomailla oli tosi tiukkaa, mutta perhe avusti ja tein pikkuhommia siinä sivussa. Miksi kehtaat ehdottaa, että minä vielä pienestä eläkkestäni maksaisin sinun huviverosi. Eikös lasten tekeminen ole huvia ja hauskuutusta? Luxemburgissa jokaisesta syntyvästä lapsesta perintään melkoisen suuri vero. Miksi niin ei tehtäisi Suomessakin?

vastaailmoita asiaton viestipoistalinkki tähän kommenttiin
❤ 1 Suosittelen! 9.3.2012 20:55 Olavi Lehto
Lapsilisä ei ole kuin ruokaraha. Päiväkoti ja sen siunauksellisuus voidaan kyseenalaistaa eräänlaisena pakkopullana varsinkin näin mokutuksen aikaan jolloin pitää suomalaisuuden väistyä, toisin kuin ruotsinkielisissä päiväkodeissa. (Muistanette tapaukset päiväkodeissa taannoin, missä oli suuri loukkaus jos olisi suomea puhuttu).

Opintotuki ja opintolaina ;) naurettavia muotoja kun samaan aikaan työttömälle maksetaan siitä ettei vahingossakaan tee mitään. Kyllähän arvojärjestys on ihan nurinkurinen.

Terveyskeskusten arvauskeskus toiminta ajaa monet lapsiperheet yksityiselle kun esim. Tampereen kokoisessa kaupungissa oli 1990-2000-luvun alku vain yksi korvalääkäri. Muut ykstyisiä tai TAYS:n jonne ei sitten millään meinannut päästä. Tärkeintä oli pallotella potilaita aikuinen tai lapsi Hatanpää Tays väliä. Tosi hölmöläistarinoita.
Sosiaalisesti tuettujen asuntojen rahat valuvat erilaisille puolueille joiden edustajat istuvat hallituksissa ohjaten asuntorahoja eri puoluelehdissä ilmoitteluihin tosi huikeillakin toimilla sekä erilaisiin ns kunnostus- ja parannustöihin puoluetoverin rakennusliikkeen piikkiin. Esim monasti turhat parvekkeiden tukirakenteiden tmv hyvä laskutuslisä. .. joo varmasti tiedätte esimerkkejä itsekin.

Viina, tupakka ja niiden kyseenalaiset tuotot ;) voitte tarkistaa Päivi Räsäseltä ymv tai terveysministeriöstä jos sellaista enää on miten huuhaata on väittää että nämä sätkä suussa roikkuvat teiniäidit ja vastaavat lapsensa jo kohdussa alkoholilla kyllästäjät muka olisivat kansantaloudellisesti ja terveydellisesti oikeita veroeuroja ja tarpeellisia. Kyllä tosiasia on että nämä narkomaani ja nikotiinlapset tulevat monta kertaa kalliimmiksi, unohtamatta sivukaasujen ja kohdekaasujen aiheuttamia oheissairauksia keuhkoahtaumasta alkaen.

Lasten teko ei ole huvia vaan kansakunnan omaehtoista rakentamista ;). Huvittavaa on lukea muuta ;). Nyt nämä ns isot ikäluokat rahastavat nykyisiä työläisiä ylisuurin eläkkein ja vaarana on että nykyiset 40-50 v:aat jäävät ilman eläkkeitä ja tavoitellen vain harhaa luullessaan jtkn saavansa sitten josku 67 vuotiaana tai sen jälkeen. Moni heittää veivinsä jo ennen sitä.

Luxemburg ja sen veroratkaisut veroparatiisiyhtiönä sekä liikapopulaationa niin pienelle pläntille eivät ole miltään osin vertailukelpoisia. Postimerkkivaltioiden ratkaisut lepäävät monin tavoin naapureiden varassa.

Joten linja edelleen selkeä. Ylisuuret eläkkeet verolla eikä kenellekään n. 2500-3000 euroa enempää yhteisestä kassista eläketurvaa. Monasti pumpattu viimeisinä vuosina erialilaisilla hyvä veli järjetelyillä erilaisia palkintovirkoja loppurahastuksena että saa kunnon eläkettä = toisten kustannuksella ;)

Kumpikohan sitä rahaa ja turvaa tarvitsee kasvava lapsiperhe vain yksinäisyydessää nyhjöttävä mummeli kultahampaineen ;) rahat tilillä?

Seppo Olavi Lehto Tampere


----------------------------
http://keskustelua-naapuriudesta.blogspot.com
------------------------------------

Ei kommentteja: