sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Moninainen arvottomuus ja arvojen unohtaminen paistaa tässä ajassa. Tyydymme vain kevyesti kepillä huitomaan kansakunnallisten paskakasojemme kärpäsiä loitommaksi itse kasaa pöyhimättä

Kansakunnalliset arvomme: Vaikeneminen, lahjonta, hyvä veli-järjestelmä ovat pahempia kun rikokset sillä niihin ei puututa, vaan homma jatkuu kuten pakkoruotsin ylivalta ja aluepalautusvaatimusten mitätöinti


Moninainen arvottomuus ja arvojen unohtaminen paistaa tässä ajassa. Tyydymme vain kevyesti kepillä huitomaan kansakunnallisten paskakasojemme kärpäsiä loitommaksi itse kasaa pöyhimättä (mm. Finnairin palkkiojärjestelmät, hallintoneuvostot, valtionomistusten heitteilläolo, Fortum, Venäjälle sijoitukset)

Kun oikeat asiat jätetään heitteille, mm kansakuntamme vaurautta ja henkistä moraalia parantavat aluepalautukset http://youtu.be/ktfzBF4hFDg (Katri Helena - Niin Kaikki on Kuin Ennenkin),  velallisten päästäminen takaisin yhteiskuntaa rakentamaan, jopa perinteisen työn keinoin, niin kenen etua ajamme? 


Samaan aikaan erilaiset hörhökommarit luovivat julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä keinotekoisilla "rasismia siellä ja täällä" eli "hiiala hiiala hoi". 
Juksaus on sallittua aivan kuten tässä eduskunnassakin. Tärkeät päätökset on monasti vedetty läpi juuri esim. kesälomien alla tai vanhasen tapaan suomalaisten velallisten ulosmittaus könttämyyntinä ulkomaille 2004 velka-akordin sijaan, joka olisi mahdollistanut monien siirtymisen elättivariksen elättämisen sijaan yhteiskuntaa rakentamaan.


"Kreivin aika" ja Ruotsin suurvalta-aika ei oikeuta kielellisiin myönnytyksiin Suomessa, kuten ei tsaarin aikakaan. Pakkoruotsista ja sen historiasta saati oikeutuksesta on syytä muistaa:

Vi kan älska svenska kvinnan utan tvångsvenska ;) Voimme rakastaa ilman pakkoruotsiakin. Kyse ei ole vihasta, vaan järjestä ja historiasta, missä alkuperäkansan kieltä vaalitaan miehittäjän ja sortajan sijaan. Emme ole hyväksyneet ns. venäjänkieltä miksi ruotsinkielen aseman pitäisi olla eriytetty tästä?

Ruotsi ja Ruotsin suurvalta-aika ei oikeuta ruotsinkieltä sen enempää Suomessa kuin Baltian maissa, Saksan alueilla tai Inkerinmaalla, mitkä kaikki ovat olleet jossain ajassa Puolaa myöden Tukholman vallan alla monikansallisessa yhtälössä.

Kulttuurihistorioitsija, islam- ja maahanmuuttokriitikko Seppo Lehto Tampere

----------------

http://keskustelua-naapuriudesta.blogspot.com


--------------------------------------